Tapa suggestie
Vrijdagavond t.e.m. zondagavond
13/01 - 15/01
Tarte tatin van bloedworst
20/01 - 22/01 & 27/01 - 29/01
Gevulde rijstballetjes / walnoten / gorgonzola
17/02 - 19/02
Rillette van makreel / fregola / citroengel / komkommer
24/02 - 26/02 & 03/03 - 05/03
Gambas al ajiolli
10/03 - 12/03 & 17/03 - 19/03
Tataki van tonijn
24/03 - 26/03 & 31/03 - 02/04
Langoustines / carbonarasaus / foreleitjes
Hoofdgerecht suggestie
Vrijdagavond t.e.m. zondagavond
13/01 - 15/01
Herten biefstuk / vijgen / savooi / pastinaakcreme / portosaus / kroketjes
20/01 - 22/01 & 27/01 - 29/01
Tongrolletjes / beurre blanc / fantasie van aardappel / prei / garnaaltjes
17/02 - 19/02
Opgevulde kipfilet / spinazie / mozarella / mosterdsaus / kipkroket
24/02 - 26/02 & 03/03 - 05/03
Varkenshaasje / gekonfijte rabarber / puree/ sjalotsaus
10/03 - 12/03 & 17/03-19/03
Kabeljauw / pittige coulis / risotto / chorizo
24/03 - 26/03 & 31/03 - 02/04